Nyheter

Sundinska huset blir det första utsmyckade huset i Västerås med juldekoration på fasaden. – Vi hoppas skapa en trend som andra fastighetsägare tar efter, säger VD Niclas Ericsson.
När vintermörkret faller över Västerås City lyser Märta, Manfred och Lovisa upp staden. De tre fastigheterna som ägs av Imperia Fastigheter har fått ny fasadbelysning.
Mitt i Västerås City har det exklusiva showroomet Unknown slagit upp portarna i Imperia Fastigheters lokaler. – Det här är en typ av butikslokal som är viktig för framtidens citykärna, säger VD Niclas Ericsson.
Imperia Fastigheter arbetar aktivt för att bevara Västerås anrika fastigheter och skapa ett mer levande city. Vår senaste satsning är ljussättningen av Stora Westmannia, som kommer att invigas i samband med den digitala Kulturnatten.
Borgmästargårdens historia sträcker sig tillbaka till 1600-talet. Fastigheten är en av Västerås äldsta och bär på ett kulturhistoriskt arv. Efter ett och ett halvt år av varsam renovering har vi nu glädjen att visa upp slutresultatet.