Nyheter

Imperia Fastigheter är stolta över att kunna dela med sig av en prestigefylld utmärkelse som erkänner vår hängivenhet till hållbarhet och energieffektivitet.
För ett par veckor sedan kunde vi berätta om färdigställandet av gårdshuset tillhörande den anrika fastigheten Manfred 6. Nu har även lokaltidningen VLT uppmärksammat arbetet med ett eget reportage.
Imperia Fastigheter kan med glädje och stolthet meddela att renoveringsarbetet av gårdshuset och innergården till Manfred 6 Stora Westmannia nu är färdigställt. Sedan Imperia Fastigheter förvärvade den kulturhistoriska fastigheten från Klövern den 17 juni 2020 har omfattande åtgärder genomförts.
Imperia Fastigheter lanserar nu fyra nya exklusiva lägenheter med radhuskänsla på en av Västerås mest eftertraktade adresser. De nya lägenheterna ligger på innegården till den anrika fastigheten Manfred 6, där det gamla gårdshuset från 1800-talet har rustats upp och byggts ut.
HusmanHagberg, en av Sveriges ledande fastighetsmäklarkedjor, har valt Imperia Fastigheter som hyresvärd till sitt nya Västeråskontor. I fastigheten Klaudia 2 sitter HusmanHagberg nu i nyrenoverade lokaler, helt anpassade efter deras egna önskemål och behov.
Vi är stolta över att meddela att renoveringen av Verkstaden 22 har blivit nominerad till arkitekturpris i Västmanland 2023. Projektet att bevara och renovera den kulturskyddade fastigheten har varit en stor satsning för Imperia Fastigheter, med en investering på cirka 75 miljoner kronor. Resultatet har nu märkts av i form av en nominering i den prestigefyllda tävlingen.