Lediga objekt

Våra lokaler

Västerås / 
City
Manfred 6 / 
35 m² / 
Ledig Enligt överenskommelse
Västerås / 
Centrum
Slottsträdgården 2 / 
352-2625 m² / 
Ledig 2025-03-01
Västerås / 
City
Manfred 6 / 
61 m² / 
Ledig Enligt överenskommelse
Imperia Fastigheter

Lediga lokaler i Västerås

Här får du en överblick över våra lediga lokaler i Västerås. Vi erbjuder nyrenoverade, fräscha och centralt belägna lokaler i varierande storlekar. Allt från mindre kontorsrum för enmansföretagaren till hela våningsplan och fastigheter för större företag.

Hitta lokal i Västerås

Är du på jakt efter en ledig lokal i Västerås? Då har du kommit till rätt ställe! På Imperia Fastigheter erbjuder vi lokaler i varierande storlekar i och runt centrala Västerås. Här finns både kontorslokaler, lagerlokaler, butikslokaler och lokaler för andra typer av verksamheter, exempelvis restauranger, skolverksamheter, frisörsalonger eller gym. Fyll i din intresseanmälan direkt på hemsidan eller kontakta ansvarig fastighetsförvaltare för det objekt du är intresserad av att hyra. Kontaktuppgifter hittar du under respektive ledig lokal.

Lediga lokaler i Västerås City

Letar du efter en ledig lokal inne i de centrala delarna av Västerås? Många av Imperia Fastigheters lokaler är belägna i Västerås City. Vi har fastigheter både i de äldre och nyare delarna av staden och lokaler för alla typer av verksamheter. Vare sig du är på jakt efter en butikslokal i markplan med stora skyltfönster eller kontorslokal någon våning upp så finner du den hos oss.

Anpassningsbara lokaler

Är du ute efter att kunna vara med från start och påverka planlösning, storlek och materialval i din nya lokal? Att hitta en ledig lokal i Västerås som är anpassad till den egna verksamheten kan vara svårt. På Imperia Fastigheter har vi möjlighet att anpassa våra lokaler helt efter våra hyresgästers önskemål och behov. Ta kontakt med någon av våra ansvariga fastighetsförvaltare för mer information.

Hyra lokal i Västerås – Så går det till hos Imperia Fastigheter

Vad kul att du är intresserad av våra lokaler i Västerås! För att kunna söka våra objekt behöver du registrera en intresseanmälan här på vår hemsida. Det gör du under fliken Intresseanmälan som du hittar högst upp på sidan. Det är nämligen först när du registrerat dig som du finns med i vårt register och vi kan se om vi har några objekt som skulle kunna passa dig och din verksamhet. Det går även att anmäla intresse på specifika objekt som finns publicerade här under Lediga lokaler. Klicka in på den lokal som du är intresserad av och gör din intresseanmälan direkt under det specifika objektet.

Kontakta oss

Om du inte hittar lokalen du söker eller har frågor om ett specifikt objekt eller en fastighet är du välkommen att ta kontakt med oss.