Lediga objekt

Våra lägenheter

Västerås / 
City
11959/mån / 
64 m² / 
Ledig 2024-09-02
Västerås / 
City
14180 kr/mån / 
78 m² / 
Ledig 2024-08-01
Imperia Fastigheter

Lägenheter i Västerås

Letar du lägenhet att hyra i Västerås? På Imperia Fastigheter kan du söka bland våra lediga lägenheter i Västerås och hitta hem enkelt och säkert. Vi har ett stort utbud av hyreslägenheter i varierande storlekar. Allt från 1 rok för singelhushållet till 5 rok till den större familjen. Eftersom det är viktigt för oss att våra bostadssökande känner sig trygga i sina sökningar erbjuder vi personlig support och visar upp lägenheterna för de sökande som är aktuella för ett ledigt objekt.

Imperia Fastigheters utbud av lediga lägenheter i Västerås

Intresset för att bo i Västerås är stort och det påverkar såklart även utbudet av lediga objekt i staden. På Imperia Fastigheter finns ca 155 lägenheter i och runt centrala Västerås och det är onekligen konkurrensen om bostäderna. I samband med att ett objekt blir ledigt publicerar vi det på vår hemsida. För att du som sökande ska vara uppdaterad på utbudet rekommenderar vi dig att aktivt gå in och tittar på lediga objekt med jämna mellanrum. Som bostadssökande kan du både lämna intresse på specifika objekt och ställa dig i vår bostadskö.

Bo i Västerås

Har du nyligen fått jobb i Västerås och är i behov av en bostad? Eller är du redan Västeråsare och på jakt efter ett nytt hem? Till dig som just fått upp ögonen för Västerås vill ge ett extra varmt välkomnande. Västerås är en stad som ständigt växer och i hård konkurrens med Örebro kämpar vi om platsen som Sveriges femte största stad.

Att bo i Västerås är att få det bästa av två världar – om du frågar oss. Här kombineras liv och stadspuls med lugn och vackra naturområden med Mälaren som närmsta granne. Staden befinner sig i en ständig expansionsfas och här växer nya bostadskvarter på flera håll. Det är enkelt att ta sig runt i staden både till fots och med cykel. På Imperia Fastigheter erbjuder vi i dagsläget hyreslägenheter både i centrala Västerås, på Gideonsberg och på Ängsgärdet.

Bevaka lediga lägenheter i Västerås

Då intresset är stort och söktrycket på lediga lägenheter i Västerås högt bör du som sökande vara ute i god tid när du söker lägenhet. Ett första steg är att göra en intresseanmälan på vår hemsida där du registrerar vad för typ av objekt du är intresserad av. Det gäller dock att själv vara aktiv i sitt sökande och bevaka lediga lägenheter som kommer ut. Vi rekommenderar alla våra sökande att hålla koll på våra lediga objekt som kommer ut på hemsidan och dessutom följa oss i sociala medier. På Instagram uppdaterar vi flödet så fort vi får ut lediga objekt.

Söka lägenhet i Västerås – Så går det till hos Imperia Fastigheter

Vad kul att du är intresserad av våra hyreslägenheter i Västerås! För att kunna söka våra objekt så måste du först registrera dig som bostadssökande på vår hemsida. Det gör du under “Intresseanmälan” som du hittar högst upp på sidan. Det är nämligen först när du registrerat dig som du finns med i vårt register och vi kan se om vi har några objekt som skulle kunna passa dig, dina behov och önskemål. Har vi ett objekt som vi tror skulle kunna passa dig så kontaktar vi dig för ett möte.

Kontakta oss

Vår förhoppning är att denna information kan ge dig svar på några av dina frågor om att hyra lägenhet i Västerås. Skulle du fortfarande ha några obesvarade frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon och mail.