Lediga tjänster

Byggledare

 

Är du intresserad av att arbeta som Byggledare hos ett av Västerås expansiva fastighetsbolag?

Hus att trivas i, det är vad vår verksamhet i grund och botten handlar om. Men för att skapa trivsel åt andra måste du själv också trivas. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med trevliga kollegor och god stämning.

Rollen

Nu söker vi en Byggledare till Imperia Fastigheter AB, med placering på projekten kring och i Västerås. Du leder personalen och den dagliga produktionen på byggarbetsplatsen. Du är ekonomiskt ansvarig inom tilldelade projekt.

Som Byggledare har du stor frihet och eget ansvar vilket kräver en god insikt i projektets gång för att kunna vara proaktiv vid eventuella avvikelser avseende budget och tidplan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planera, leda och följa upp produktionen på byggarbetsplatsen
  • Upprätta produktionstidplan och produktionskalkyl
  • Ansvara för projektets budget och tidplan
  • Leda och driva dagligt arbete i samarbete med arbetsledare och hantverkare
  • Personalansvar för ca 20 personer

Du rapporterar till VD:n för Imperia Fastigheter, Niclas Ericsson

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från arbetsledning på byggarbetsplats gärna som Byggledare nivå 1 eller motsvarande. En civil- alternativt högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande är meriterande men inget krav. Krav på erfarenhet från bostadsutveckling och nyproduktion av flerbostadshus är ett måste.

Som person är du lyhörd, flexibel och har lätt för att skapa kontakter både internt och externt. Du ser projektets affär i ett helhetsperspektiv samtidigt som du tycker det är roligt med detaljer. Du är drivande, lösningsfokuserad och kan skapa struktur för ditt arbete och utifrån detta agera metodiskt. Du tycker att det är roligt att leda och styra andra människor och har ett genuint intresse för byggprocessen.

Erbjudandet

Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på Imperia Fastigheter AB.

Varmt Välkommen med din ansökan, tillsammans med ditt CV och ett personligt brev!

niclas@imperiafastigheter.se

Niclas Ericsson 0707-616024

[/blox_text][/blox_tab_item][/blox_tab][/blox_column][/blox_row]