Mimergatan 1B,
 Västerås

Ljus & vacker kontorslokal

Område
City
Lokaltyp
Kontor
Lokalarea
96,5 m²
Ledigt från
omgående/enl. överenskommelse
Månadsavgift
Förhandlas
Adress
Mimergatan 1B
722 12
 Västerås
Avstånd city
0 km
Våning
1 av 3
Internet
Ja
Parkering
Ja
Område
City
Lokaltyp
Kontor
Lokalarea
96,5
Ledigt från
omgående/enl. överenskommelse
Månadsavgift
Förhandlas
Adress
722 12
Avstånd city
0 km
Våningar
1 av 3
Internet
Ja
Parkering
Ja

Om objektet

I en utav våra vackra kulturfastigheter ligger denna lokal på våning 1 av 3 med rumsindelning om fyra mindre rum och ett stort konferensrum, WC samt fönster i två väderstreck. Fiskbensparkett, högt i tak och vitlaserade träpartier är några attribut i denna mycket representativa lokal.

Med sin närhet till Västerås Resecentrum är det en perfekt lokal för den med pendlande personal eller annorstädes besökare.

Omgivning

Fastigheten Lothar 5 är belägen i city strax bakom Skrapan i Västerås.

Service

Flertalet butiker, caféer, restauranger och gym finns i närområdet. Goda parkeringsmöjligheter för bilar och cyklar och bara några meters ifrån fastigheten finns ett parkeringshus som även erbjuder parkering utanför parkeringshuset.

Kommunikationer

Ca 550 meter från fastigheten ligger Västerås centralstation som erbjuder tåg- och bussförbindelser till ett flertal städer i landet. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Uppsala, Enköping och Sala. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Mer om fastigheten

Hahrska Palazet – Västerås vackraste fest- och representationsvåning.

Fastigheten ritades av arkitekten Erik Hahr 1919 och som ursprungligen var tänkt att bli Västerås första teater. Fastigheten började byggas 1929. Då staden inte kunde finansiera projektet fullt ut som planerat så avbröts byggnationen.

Aroshuset ritades av arkitekten Erik Hahr och byggdes under hans storhetstid, då avsett att bli Västerås nya teater. 1974 tog ABB, tidigare ASEA, över fastigheten för representation och anställningsförmån. Sedan år 2005 äger Imperia Fastigheter den fantastiska byggnaden och har återställt salarna till sin ursprungliga glans. Nu står huset öppet för allmänheten och erbjuder en fantastisk mötesplats. Salongen rymmer 150 sittande gäster, därtill finns scen, bar- och mingelytor. Teknik och mötesarrangörer kan vi hjälpa till förmedla.

Idag finns, utöver festvåningen, fyra kontor inne i fastigheten.

Kontaktpersoner

Fler bilder

Planritning

Karta

Anmäl ert intresse för

Mimergatan 1B

Intresserad av detta objekt? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler lokaler

Västerås / 
City
Olympia 4 / 
12 m² / 
Ledig omgående/enl. överenskommelse
Västerås / 
Centrum
Olympia 4 / 
130 m² / 
Ledig omgående/enl. överenskommelse