Slottsgatan 33,
 Västerås

Klaudia 2

Område
City
Typ
Kontor
Totalarea
1 120 m²
Byggnadsår
1988
Fastighet
Klaudia 2
Adress
Slottsgatan 33
722 11
 Västerås
Avstånd city
0 km
Våningar
4
Internet
Ja
Parkering
Ja
Område
City
Typ
Kontor
Totalarea
1 120 m²
Byggnadsår
1988
Fastighet
Klaudia 2
Adress
Slottsgatan 33
722 11
 Västerås
Avstånd city
0 km
Våningar
4
Internet
Ja
Parkering
Ja

Om fastigheten

Fastigheten Västerås Klaudia 2 är bebyggd med en kontorsbyggnad om två plan samt inredd vind och källare. Byggnaden är uppförd år 1988 och är ursprungligen anpassad för ett flertal hyresgäster och kan utan större ombyggnation anpassas för att nyttjas av maximalt sju hyresgäster.

Byggnaden är formad som ett trubbigt U med ett trapphus centralt i mitten. Fastigheten omfattas av gällande stadsplan från 1987-05-18 vilken tillåter byggnation för handel på fastigheten. Byggnaden får uppföras om två våningar med en byggnadshöjd om 18,5 meter. Tidigare fastighetsägare, Bostadsaktiebolaget Mimer, har under en längre tid nyttjat lokalerna för sitt huvudkontor.

Fastigheten är utrustad med god IT-utrustning, brandisolerat serverrum med dubbla luftkylningsanläggningar, inkommande stadsnätsfiber, server- och switchrack samt larmanläggning.

Imperia Fastigheter planerar att förlänga fastigheten med en del som är tänkt att bli fastigheter. Se övriga bilder.

Omgivning

Kontorsfastigheten är belägen mitt i city, alldeles intill Svartån och Västerås Domkyrka med gångavstånd till Stora Torget.

Service

Flertalet butiker, caféer, restauranger och gym finns i närområdet. Goda parkeringsmöjligheter för bilar och cyklar. Hundratals p-platser på Klippans parkering.

Kommunikationer

Tågstation och bussterminal finns inom rimligt gångavstånd som skapar goda möjligheter för pendling. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Uppsala, Enköping och Sala. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Kontaktpersoner

Fler bilder

Karta

Lediga lokaler