Norra Källgatan 22,
 Västerås

Irma 4

Område
City
Typ
Kontor
Totalarea
2 212 m²
Byggnadsår
1989
Fastighet
Irma 4
Adress
Norra Källgatan 22
722 11
 Västerås
Avstånd city
0 km
Våningar
3
Internet
Ja
Parkering
Ja
Område
City
Typ
Kontor
Totalarea
2 212 m²
Byggnadsår
1989
Fastighet
Irma 4
Adress
Norra Källgatan 22
722 11
 Västerås
Avstånd city
0 km
Våningar
3
Internet
Ja
Parkering
Ja

Om fastigheten

Fastigheten Irma 4 byggdes av Pronator fastigheter AB 1989 som ett kontorshus. Sedan 1992 har Vägverket haft delar av sin verksamhet här, i fastigheten finns även en ögonpoliklinik som har funnits sedan byggnaden byggdes.

2010 köptes fastigheten av Imperia Invest och har löpande sedan övertagandet genomgått renoveringar såväl invändigt som utvändigt med genomgående hög standard. Fastigheten har tre våningar och används fortfarande som ett kontorshus.

Omgivning

Fastigheten ligger belägen i city på Norra Källgatan 22 med utsikt över Svartån och klippan utanför byggnaden. Närhet till grönområden så som Djäkneberget och Vasaparken finns med enbart några minuters gångavstånd.

Fastigheten är omgiven med byggnader med kulturrika utseenden som används både som bostäder och av företag. Bakom fastigheten återfinns en gångbro som går över Svartån som leder mot gamla staden i Västerås som även kallas för Kyrkbacken, där kan de charmiga slingriga gränderna upplevas mellan trähusbebyggelser från 1700-talet.

Service

Gångavstånd till både gallerior, restauranger, livsmedelsbutiker.

Kommunikationer

Västerås välutvecklade infrastruktur gör staden lättillgänglig, oavsett om man reser med bil, tåg eller buss. Västerås centralstation är belägen endast en kilometer från fastigheten och erbjuder buss- och tågförbindelser till ett flertal städer i landet.

Det är lätt att ta sig runt i staden via kollektivtrafik. Med gångavstånd finns hållplatser som trafikeras av busslinje av samtliga linjer som alla stannar vid centralstationen. För bilresenärer är närmsta påfart till E18 belägen endast inom 2,5 kilometer från fastigheten, vilket motsvarar ca 3-4 minuters bilfärd. Med bil kan Västerås flygplats nås inom tio minuter. Närmaste parkeringshus ligger ett stenkast från fastigheten.

Kontaktpersoner

Fler bilder

Karta

Lediga lokaler

Lediga parkeringar