Nyhet

Imperia hyr ut fyra exklusiva lägenheter på eftertraktad adress

Imperia Fastigheter lanserar nu fyra nya exklusiva lägenheter med radhuskänsla på en av Västerås mest eftertraktade adresser. De nya lägenheterna ligger på innergården till den anrika fastigheten Manfred 6, där det gamla gårdshuset från 1800-talet har rustats upp och byggts ut.

Renoveringen av det gamla gårdsbyggnaden har resulterat i fyra eleganta lägenheter med hög standard och moderna bekvämligheter. Just nu finns en av dessa lägenheter på 60 kvm om 2 rum och kök tillgänglig för uthyrning. Lägenheten har en egen uteplats, generös takhöjd, smakfullt renoverat kök och badrum, bröstlister med speglar på väggarna, spröjsade fönster och en vacker trappa upp till andra våningen där sovrummet är beläget. På den arkitektritade innergården finns även möjlighet att hyra en privat parkeringsplats.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda dessa nya lägenheter på en av Västerås mest attraktiva adresser, säger Niclas Ericsson, Imperia Fastigheters VD.

Han avslutar:

– Renoveringen av den gamla gårdsbyggnaden har tagit tid, men vi är mycket nöjda med resultatet och tror att de nya lägenheterna kommer att bli mycket uppskattade av våra hyresgäster.

På innergården till fastigheten Manfred 6 har Imperia Fastigheter renoverat det gamla gårdshuset från 1800-talet.
De nya lägenheterna är smakfullt renoverade och utrustade med alla moderna bekvämligheter.
Vackra innerdörrar, spröjsade fönster och väggar klädda med bröstlister och speglar gör att den historiska charmen bevaras i de nyrenoverade lägenheterna.