Nyhet

Imperia Fastigheter välkomnar HusmanHagberg

Imperia Fastigheter är glada att välkomna HusmanHagberg till nya lokaler i fastigheten Klaudia 2.

HusmanHagberg, en av Sveriges ledande fastighetsmäklarkedjor, har valt Imperia Fastigheter som hyresvärd till sitt nya Västeråskontor. I fastigheten Klaudia 2 sitter HusmanHagberg nu i nyrenoverade lokaler, helt anpassade efter deras egna önskemål och behov. Fastigheten och lokalen ligger vackert utmed Svartån i hjärtat av Västerås City.

Kunder och personal som kliver in på det nya kontoret möts av en inbjudande loungedel med generöst ljusinsläpp. I lokalen finns även ett smakfullt designat kök från exklusiva Ballingslöv, två rymliga konferensrum och en separat kontorsdel för personalen.

Särskild vikt har lagts vid att skapa en lugn och harmonisk arbetsplats. Med akustikpanel på väggarna, ljudplattor i taket och heltäckningsmattor på golven har vi åstadkommit en harmonisk ljudnivå i hela lokalen.

Vi hoppas att HusmanHagberg med personal ska trivas i sina nya lokaler och passar återigen på att välkomna dem till Klaudia 2 och Imperia Fastigheter.