Nyhet

Imperia välkomnar Försäkringsrådgivarna/ Länsförsäkringar i Mälardalen

Imperia Fastigheter välkomnar Försäkringsrådgivarna/Länsförsäkringar i Mälardalen till fastigheten Manfred 6 som enligt vår mening är Västerås vackraste fastighet.

Imperia Fastigheter har förverkligat kundens högt ställda krav och förväntningar om en modern och högkvalitativ kontorslokal, i en unik miljö. Lokalen är en inspirerande och trivsam kontorslokal med ett kontorslandskap med varierande typ av arbetsplatser. För optimal arbetsmiljö har ljudisolerade telefonbås installeras och ett av mötesrummen har fått namnet “Green room” där gröna växter ger en trivsam miljö. 

Lokalen har genomgående exklusiva materialval i kök och våtutrymmen med kalksten och modern klinker. Försäkringsrådgivarna/Länsförsäkringar i Mälardalen välkomnar sina kunder och personal till ett av Västerås snyggaste kontor! 

Christer Dahlin (Länsförsäkringar) & VD, Niclas Ericsson (Imperia Fastigheter)
Mötesrummet Green Room
Konferensrum med modern digital mötesteknik
Våtutrymme med modern klinker.
Entrén till Försäkringsrådgivarna/Länsförsäkringar i Mälardalen

Huset Stora Westmannia byggdes under åren 1886–1888 när behovet av lokaler för offentliga inrättningar var skriande. Ett konsortium bildades på initiativ av Västmanlands läns hushållningssällskap, som köpte marken av Västerås stad på en offentlig auktion för 20 000 kr.

Den 1 oktober 1888 flyttade de första hyresgästerna in i det då största affärs- och bostadshuset i Västerås. Hyresgästerna var bland andra Västerås Sparbank, Västmanlands läns Sparbank och stadens postkontor, samt stadens bildade överklass.

Imperia Fastigheter fortsätter att förvalta och utveckla Västerås kulturfastigheter, vi har med Försäkringsrådgivarna/Länsförsäkringar i Mälardalens nya kontor tagit ännu ett steg framåt på vår resa.