Nyhet

Träningsstudio väljer Imperia Fastigheter

I april öppnar EMS Revolution AB en träningsstudio i fastigheten Märta 25 i centrala Västerås. Som namnet avslöjar fokuserar verksamheten på EMS – Elektronisk muskelstimulering. – Vi tycker att det här är ett spännande koncept, säger Max Börjesson, ansvarig fastighetsförvaltare på Imperia Fastigheter.

När EMS Revolution AB behövde lokaler till sin nya verksamhet i Västerås valde de att vända sig till Imperia Fastigheter. I fastigheten Märta 25, mitt i centrala Västerås, fann de en lokal som var perfekt för verksamheten.

Imperia Fastigheter har totalrenoverat lokalen inför EMS Revolutions inflyttning.

– Vi har lagt in nya golv, renoverat två WC, byggt fyra duschar med tillhörande omklädningsrum, byggt ett nytt pentry, satt in ny ventilation och möjliggjort för en högre takhöjd. Helt enkelt gjort en totalrenovering, berättar ansvarig uthyrare och fastighetsförvaltare Max Börjesson.

Han fortsätter:

– Vi tycker det här är ett spännande koncept som vänder sig till de som inte har tiden att träna fem dagar i veckan, mig själv inkluderad.

EMS Revolution själva beskriver konceptet som en metod som låter elektrisk ström styra musklernas kontraktioner. Ju mer ström, desto mer kontraktioner. Man kan köra EMS långt över kroppens egen förmåga vilket gör att träningseffekten blir enorm. Det är en skonsam och högintensiv träningsmetod och ett av världens snabbaste sätt att bygga muskler på.

För EMS Revolution passade lokalens geografiska placering i staden perfekt. Med Stadsparken utanför studion kommer man under sommartid även kunna erbjuda utomhusträning. Inne i själva studion kommer dessutom andra behandlingar utöver träning att erbjudas, exempelvis ljusterapi.

– Vi är så glada att få välkomna det här konceptet till Västerås. Nu när vi färdigställt lokalen önskar vi EMS Revolution stort lycka till, säger VD Niclas Ericsson.