Nyhet

Imperia fastigheter gör nytt förvärv i Västerås city

Det står nu klart att Imperia Fastigheter är ny ägare av fastigheten Klaudia 2, Mimers före detta huvudkontor i Västerås City. Kontorslokaler, lägenheter och en vackrare åpromenad ingår i planerna för det nya förvärvet.

Imperia Fastigheters VD Niclas Ericsson har under en längre tid sneglat på fastigheten och är glad över att äntligen ha den i sitt förvärv. Sedan Mimer flyttade ut från lokalerna för drygt ett år sedan har fastigheten på 1100 kvadratmeter stått tom. Nu planerar Imperia Fastigheter att rusta upp fastigheten och skapa utrymme både för kontor och bostäder. En förlängning av fastigheten längs Svartån skulle göra det möjlighet att bygga runt sex lägenheter.

“Vinsten för alla västeråsare blir en vackrare åpromenad där man slipper se den kanske inte allt för vackra Klippans parkering”, säger Niclas Ericsson.

Flygvy över den tilltänkta förlängningen av fastigheten Klaudia 2.

Imperia Fastigheter tillträder fastigheten per omgående och inväntar klartecken från Västerås Stad för att få förverkliga planerna. Fastigheten är för närvarande vakant och Imperia Fastigheter söker hyresgäster till fastigheten.

För mer information och intresseanmälan, vänligen kontakta:

Niclas Ericsson, VD, niclas@imperiafastigheter.se
Max Börjesson, Fastighetsförvaltare, max@imperiafastigheter.se