Slottsgatan 33,
 Västerås

Modern kontorsfastighet i City

Område
City
Lokaltyp
Kontor
Lokalarea
180 – 1 120 m²
Ledigt från
omgående
Månadsavgift
Förhandlas
Adress
Slottsgatan 33
722 11
 Västerås
Avstånd city
0 km
Våning
4 våningsplan
Internet
Ja
Parkering
Ja
Område
City
Lokaltyp
Kontor
Lokalarea
180 – 1 120
Ledigt från
omgående
Månadsavgift
Förhandlas
Adress
722 11
Avstånd city
0 km
Våningar
4 våningsplan
Internet
Ja
Parkering
Ja

Om objektet

Nu finns möjlighet att antingen hyra en helt egen fastighet eller ett eget våningsplan i fastighet längs med Svartån och endast ett stenkast från Stora Torget.

Omgivning

Kontorsfastigheten är belägen mitt i city, alldeles intill Svartån och Västerås Domkyrka med gångavstånd till Stora Torget.

Service

Flertalet butiker, caféer, restauranger och gym i närområdet. Goda parkeringsmöjligheter för bilar och cyklar. Hundratals p-platser på Klippans parkering.

Kommunikationer

Tågstation och bussterminal finns inom rimligt gångavstånd vilket gör att lokalen lämpar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Uppsala, Enköping och Sala. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Mer om fastigheten

Fastigheten Västerås Klaudia 2 är bebyggd med en kontorsbyggnad om två plan samt inredd vind och källare. Byggnaden är uppförd år 1988 och är ursprungligen anpassad för ett flertal hyresgäster och kan utan större ombyggnation anpassas för att nyttjas av maximalt sju hyresgäster.

Byggnaden är formad som ett trubbigt U med ett trapphus centralt i mitten. Fastigheten omfattas av gällande stadsplan från 1987-05-18 vilken tillåter byggnation för handel på fastigheten. Byggnaden får uppföras om två våningar med en byggnadshöjd om 18,5 meter. Tidigare fastighetsägare, Bostadsaktiebolaget Mimer, har under en längre tid nyttjat lokalerna för sitt huvudkontor.

Fastigheten är utrustad med god IT-utrustning bestående av bl.a. avancerad porttelefon, brand isolerat serverrum med dubbla luftkylningsanläggningar, inkommande stadsnätsfiber, server- och switchrack samt larmanläggning.

Kontaktpersoner

Fler bilder

Karta

Anmäl ert intresse för

Slottsgatan 33

Intresserad av detta objekt? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Villkor*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler lokaler

Västerås / 
City
Lothar 5 / 
107 m² / 
Ledig från 2022-12-01
Västerås / 
City
Märta 25 / 
129 m² / 
Ledig från 2021-10-01
Västerås / 
City
Manfred 6 / 
262 m² / 
Ledig från 2021-10-01
Västerås / 
City
Irma 4 / 
675 m² / 
Ledig från 2022-03-01
Västerås / 
City
Lothar 5 / 
81.3 m² / 
Ledig omgående