Slottsgatan 33,
 Västerås

Eget våningsplan i cityfastighet

Område
Centrum
Lokaltyp
Kontor
Lokalarea
356 m²
Ledigt från
omgående
Månadsavgift
Förhandlas
Adress
Slottsgatan 33
722 11
 Västerås
Avstånd city
0
Våning
2 av 3
Internet
Fiber
Parkering
Ja
Område
Centrum
Lokaltyp
Kontor
Lokalarea
356
Ledigt från
omgående
Månadsavgift
Förhandlas
Adress
722 11
Avstånd city
0
Våningar
2 av 3
Internet
Fiber
Parkering
Ja

Om objektet

På plan 2 i fastigheten sitter du bekvämt i ljusa lokaler med fönster i alla väderstreck. Ena vingen av lokalen är fördelad på flertalet mindre kontorsrum medans den andra vingen är av öppen karaktär. I mitten finns möjlighet att ta emot kunder/avnjuta lunchen i det vackert inglasade burspråket.

 

Omgivning

Kontorsfastigheten är belägen mitt i city, alldeles intill Svartån och Västerås Domkyrka med gångavstånd till Stora Torget.

Service

Flertalet butiker, caféer, restauranger och gym i närområdet. Goda parkeringsmöjligheter för bilar och cyklar. Hundratals p-platser på Klippans parkering.

Kommunikationer

Tågstation och bussterminal finns inom rimligt gångavstånd vilket gör att lokalen lämpar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Uppsala, Enköping och Sala. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Mer om fastigheten

Fastigheten Västerås Klaudia 2 är bebyggd med en kontorsbyggnad om två plan samt inredd vind och sutterängdel. Byggnaden är uppförd år 1988 och är ursprungligen anpassad för ett flertal hyresgäster. Byggnaden är formad som ett trubbigt U med ett trapphus centralt i mitten.

Fastigheten är utrustad med god IT-utrustning bestående av bl.a. avancerad porttelefon, brand isolerat serverrum med dubbla luftkylningsanläggningar, inkommande stadsnätsfiber, server- och switchrack samt larmanläggning.

Kontaktpersoner

Fler bilder

Karta

Anmäl ert intresse för

Slottsgatan 33

Intresserad av detta objekt? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

*” anger obligatoriska fält

Vill du kunna se lägenhetserbjudanden och nya bostadsprojekt följ oss i sociala medier*
Villkor*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler lokaler

Västerås / 
Centrum
Olympia 4 / 
12 m² / 
Ledig omgående/enl. överenskommelse