Snickare

Befattningsbeskrivning

Vill du arbeta som snickare på Västerås framgångsrikaste Bygg och Fastighetsbolag med viljan att vara med och bygga Sveriges modernaste bostäder och kommersiella lokaler? Då har vi rätt jobb för dig!

Jobbsammanfattning

Vårt byggföretag Imperia Bygg & Förvaltning söker 2 erfarna snickare till vårt team. Vi specialiserar oss på bostäder och kommersiella lokaler, så vi behöver en snickare med erfarenhet av nyproduktion och ombyggnationer. Kvalité, noggrannhet är viktiga ledord för hur du arbetar. De ideala kandidaterna kommer att ha egen mindre lastbil och verktyg. Alla arbeten utförs inom Imperias eget fastighetsbestånd i Västerås, där både nyproduktion och ombyggnation (bostäder och lokaler) förekommer.

Som person trivs du i en snabb och tempofylld arbetsmiljö. Du är van vid att samarbeta i små och stora arbetslag samtidigt som du levererar bra resultat självständigt. Självklart erbjuder vi en givande miljö, bra villkor och befordran baserat på presentation. Om det här låter som om att du skulle passa in sök in med CV och portfolio uppvisande verk du tidigare jobbat med. För att kunna erbjuda en helhet så har vi även anställda elektriker, rörmokare, plattsättare och målare som tillsammans arbetar för att färdigställa projekten.

Sista ansökningsdag 2023-02-28


Ansvarsområden och arbetsuppgifter
  • Kunna läsa och följa byggritningar
  • Jobba med omväxlande projekt och arbetsuppgifter
  • Förekommande arbetsuppgifter inom bostadsbyggande, hyresgästanpassningar i lokaler och renoveringsarbeten
Om Imperia Bygg och Förvaltning

Imperia Bygg & Förvaltning ingår i fastighetskoncernen Imperia Fastigheter. Imperia Fastigheter förvaltar fastigheter i Västerås för ca 1,2 miljarder kronor. Fokus ligger på fastighetsutveckling och ombyggnationer där sedan projekten övergår i Imperias organisation för förvaltning. Imperia Bygg & Förvaltning arbetar bara i egna projekt dvs. vi konkurrerar inte med några andra byggföretag på marknaden. Detta skapar en trygghet som anställd då vi inte är beroende av externa byggprojekt för att utveckla vår verksamhet. Vi brinner för att bevara våra kulturfastigheter i Västerås. Imperia Fastigheter är ett lönsamt och välskött bolag som nästa år fyller 20 år. Företaget grundare Niclas har fått Stora Näringslivspriset  och blivit nominerad till Årets Företagare.